Hos Bilal

Velkommen til Hos Bilal

Hos Bilal har eksisteret siden Bazar Vest åbning i 1997. Hos bilal er indehaveren fra Tyrkiet, og har i mange år beskæftiget sig med denne branche. Siden begyndelsen, har vi benyttet os af råvarer med høj kvalitet indkøbt hos lokale købmænd, som er lige så fokuserede på sundhed og kvalitet, som vi selv er i vores restaurant.

Hos Bilal skelner vi os ud fra andre i samme branche, ved at lave det hele selv fra bunden. Vi bruger udelukket frisk kvalitets kalve kød, skærer det i skiver og marinerer med vores egen hemmelige opskrift. Der tilbydes ægte tyrkisk döner kebab, i arabisk brød og tyrkisk brød.

Vi serverer desuden også döner kebab på tallerken med salat og ris, samt har vi et stort udvalg af drikkevarer. Vi udbringer gerne til større bestillinger, arrangementer og lægger stor vægt på at tilfredsstille vores kunder.

Restauranten startede ud med et lille lokale, hvor den siden er vokset sig større med årene, efter stor efterspørgsel om mere plads til familie sammenkomster, Vi byder vores kunder velkommen i en stor fredfuldt atmosfære, med masser af sidepladser.

 

Loading